UutisiaSunnuntai 14.lokakuuta 2018 
Muutamme kauppakeskus Rinteenkulmaan!
Olemme avoinna Rovakadulla torstaihin 18.1.18 asti. Suljemme torstaina hieman etuajassa klo 15.00 aloittaaksemme muuton. Avaamme kauppakeskus Rinteenkulmassa maanantaina 22.10. klo 10 entisessä Anttilan tilassa pääkäytävän eteläpäädyssä. Rinteenkulmaan muuton myötä aukioloaikamme pitenevät iltaisin ja lauantaisin. Olemme avoinna ma-pe 10-18 ja la 10-17. Joulukuussa olemme avoinna myös sunnuntaisin klo 12-15. Tervetuloa!
Tiistai 29.toukokuuta 2018

mainoa DESIGN 10-vuotta: 
Juhlanäyttely Suomen käsityön museossa.mainoa CRAFT & DESIGN täyttää kesäkuun alussa 10 vuotta. Juhlimme koko kesän juhlanäyttelyllä Suomen käsityön museossa!

"Suomen käsityön museo on kutsunut rovaniemeläisen mainoa CRAFT & DESIGN -liikkeeseen kytkeytyviä muotoilijoita, käsityöläisiä ja taiteilijoita ”pohjoisena muotoilijakollektiivina” vuoden 2018 kesänäyttelyn pitäjiksi Jyväskylään. Näyttely on esillä museon Ikkunagalleriassa 30.5.–31.8.2018.

Näyttely on osa Suomen käsityön museon käsityöläis- ja muotoilijakollektiiveja esittelevien kesänäyttelyiden sarjaa. Aiemmissa näyttelyissä esillä ovat olleet mm. Fiskarsin muotoilijoiden, käsityöläisten ja taiteilijoiden osuuskunta sekä helsinkiläisen Okra-liikkeen muotoilijat ja käsityöläiset sekä MadeBy Helsinki liikkeen muotoilijat ja käsityöläiset."

mainoa POP UP -näyttelyn osallistujat ovat Elisa Ahonen (Ester Visual), Tuija Heikkinen (Kotilo-textiles), 
Silja Mustaparta (Silmu keramiikka), Piia Södergård (Uoma Design) ja Irma Annanpalo-Tuisku (Kotilo-woodworks), joka on myös mainoa CRAFT & DESIGNin yrittäjä. 

Linkissä lisätietoa näyttelystä museon sivuilla!
http://www.craftmuseum.fi/nayttelyt/18_mainoa.htm 

21.4.2017
Talvi on takana, kesä edessä


Talvisesonki alkaa olla tältä erää taputeltu. Lapin matkailu elää ennätysvuottaan, ja se on näkynyt positiivisesti myös meillä. Aasialaisten matkailijoiden osuus on ennestään kasvanut – japanilaisiahan meillä on käynyt aina mukavasti – mutta nyt joukossa on yhä enevässä määrin myös kiinalaisia, hongkongilaisia, singaporelaisia ja korealaisia.

Toki kävijöitä on muualtakin kuin Aasiasta – käytännössä lähes joka puolelta maailmaa. Ilahduttavan paljon on käynyt myös kotimaisia asiakkaita, niin paikallisia kuin matkailijoitakin. On vain mukavia asiakkaita, kiitos teille kaikille!

Kirjoitan tätä bussissa Tampereen ja Jyväskylän välillä. Kuluneen viikon mainoa on ollut kiinni yhdistetyn työ- ja minilomamatkani vuoksi. Tampereella ehdin kirtämään keskustan useita pieniä design- ja käsityöputiikeja. Parin tunnin päässä odottaa tapaaminen Suomen käsityömuseossa Jyväskylässä. Samalla ehdin varmaan katsastaa myös Jyväskylän putiikkeja. Huomenna matka jatkuu pohjoiseen suuntaan ja ehdin pysähtyä vielä Oulussa. Mukavaa ja virkistävää käydä välillä katsomassa muiden valikoimaa. Paljon tuttua, mutta paljon myös uutta.

Vaikka Rovanimen korkeudella on kuulemma tullutkin melkolailla lunta viimepäivinä, kesää kohti mennään kovaa vauhtia. Uusia tuotteita on tulossa valikoimaan runsaasti kevään ja alkukesän aikana. Monet näistä ehtivät varmastikin saapua jo Äitienpäivään mennessä!

-Irma mainoasta 4.12.2016
Joulun aukioloajat

Näin joulun lähestyessä, olemme avoinna myös sunnuntaisin ja lisäksi arkipäivinä ja lauantaina tavallista pidempään.
 Joululahjat ja -kortit alkavat olla ajankohtaisia.

Mitä, jos ne kaikki olisivat tänä vuonna kotimaisia, pienten suomalaisyritysten ja itse itsensä työllistävien muotoilijoiden, käsityöläisten ja taiteilijoiden tuotteita?


23.3.2016

Taina Otsamon ryijyjä esillä mainoa DESIGNissa

 


Maaliskuun ajan mainoa CRAFT & DESIGNissa on ollut esillä tekstiilitaiteilija Taina Otsamon upeita koivuaiheisia ryijyjä. 

Taiteilija suunnittelee ja valmistaa mallistoaan studiollaan Lumijoen Varjakassa Liminganlahden rannalla.

Vielä ennen maaliskuun loppua on muutamia päiviä aikaa tutustua Taina Otsamon ryijyihin. Olemme avoinna arkisin 10-17. Pitkänäperjantaina ja pääsiäispyhinä liike on suljettu, lauantaina avoinna11-15. 

Tervetuloa!
25.11.2015
Olemme muuttaneet Rovakadulle Olemme jälleen muuttaneet. Uusi osoitteemme on Rovakatu 25. Nykyisessä tilassamme on aiemmin toiminut pitkään Timanttiset Konttinen.

Olemme olleet avoinna Rovakadulla nyt reilun viikon verran. Vaikka muuttomatka ei ollut pitkä, muutto on aina iso ponnistus. Uusi tilamme on korkea ja valoisa, ja tuotteet - sekä uudet että vanhat - ovat löytäneet hyvin uusille paikoilleen. Silti monet palaset loksahtelevat kohdilleen pikkuhiljaa jouluun mennessä. Viimeksi eilen paikalleen saatiin logo-kylttimme ikkunan yläpuolelle kahden miehen ja kahden nosturin taidoin ja voimin. Enää sähkö puuttuu, ja sekin on luvassa ihan kohta. 

Tässä muutossa aivan ykköstä on ollut se, kuinka kivuttomasti asiat ovat hoituneet kaikkien asiaan tavalla tai toisella liittyneiden kanssa. Kiitokset ansaitsevat remonttimiehet, sähkömies, kyltin asentaja, nosturimies, vartiointiliikkeen miehet ja kaikki muut. Erityiskiitokset pakkausavulle ja muuttotalkoolaisille, sekä siivousavulle! 

Voiton puolella ollaan, vaikka pitkään varmasti vielä menee ennen kuin kaikki on ihan lopullisessa kuosissan. 

Tervetuloa tutustumaan uuteen mainoaan!
7.11.2014
Kellarigalleria mainoan avaa
tekstiilisuunnittelija Eija Nevalan Pop Up Showroom


mainoa DESIGN SHOP avaa liikkeen alakerrassa Kellarigalleria mainoan maanantaina 10.11.2014.

Eija Nevalan sisustustekstiilien showroom on Kellarigallerian mainoan avajaisnäyttely. mainoa DESIGN SHOPin galleriatilaan kahdeksi viikoksi rakentuva showroom esittelee malliston verho-, verhoilu- ja päiväpeitekankaat sekä valloittavat rahit ja sisustustyynyt.


Tekstiilisuunnittelija Eija Nevalan verhokangasmallistossa on kahdeksan ajatonta kuosia, ja useita julkitilan laatuvaatimukset täyttäviä kangaslaatuja. Mainoassa valokeilaan pääsevät malliston uutuudet: verhoilu- ja päiväpeitekankaat sekä kankaista innoituksensa saaneet rahit ja sisustustyynyt.


Päiväpeitekangas KIVIKKO on suunniteltu etenkin hotelli- ja majoitustiloja ajatellen, mutta sen herkulliset värit ja pehmeä pinta istuvat oivallisesti myös sisustustyynyihin ja kotisohvien piristykseksi. Villaiset SAMMAL ja SAANA soveltuvat sekä kotikalusteiden verhoiluun että kulutuksen kestoa vaativiin julkikohteisiin.
Ja TILDA-rahi kumppaneineen houkuttelee verhoilukankaiden avulla tapahtuvaan värileikkiin!

Maanantaina ja tiistaina 10.-11.11. suunnittelija on paikan päällä esittelemässä mallistoa.
Mallistoon pääset tutustumaan myös osoitteessa www.eijanevala.fi.

 

Kellarigalleria toimii monitoimitilana, jossa näyttelyjen lisäksi järjestetään mm. muotoilu- ja käsityöalan työpajoja ja kursseja. Tilaa on mahdollista käyttää myös showroomina tai vaikkapa pop-up putiikkina.

Kellarigalleria on avoinna liikkeen aukioloaikojen mukaisesti ma-pe 10-18 ja la 10-15.

 
Lisätiedot:
Eija Nevalan mallisto ja showroom: Eija Nevala 050 3681814, info@eijanevala.fi
Kellarigalleria mainoa: Irma Annanpalo-Tuisku 040 – 717 5153, mainoa@mainoadesign.fi 
1.6.2014
Olemme muuttaneet Sampokeskukseen - 
avajaiset ja 6 v. synttärit 2.6.2014!
Olemme muuttaneet – uusi liike löytyy Lordin aukion reunalta Sampokeskuksen Maakuntakadun puoleiselta sivulta. Vietämme sekä 6 v. synttäreitä että uuden tilan avajaisia maanantaina 2.6.2014!Mainoa DESIGN SHOP on toiminut kuusi vuotta Rovaniemen keskustassa ja valikoimaamme kuuluu edustava valikoima kotimaisia käsityö- ja muotoilutuotteita. Nyt kuuden vuoden jälkeen on ison muutoksen aika uuteen liiketilan keskelle kaupunkia Sampokeskukseen siirryttäessä. Tila sijaitsee kauppakeskuksessa, mutta on omalla sisäänkäynnillä kaupungin keskeisimmän aukion eli Lordin aukion laidalla. Uusi sijainti on aiempaa helpommin sekä paikallisten että turistien tavoitettavissa. Käytännössä kaikki kaupungin isot hotellit sijaitsevat vain muutamien kymmenien tai satojen metrie säteillä uudesta tilastamme. Naapureina on mukavasti mm. kaupungin turisti-info ja yksi kaupungin suosituimmista kahviloista Coffee House sekä muita pikkuliikkeitä ja ravintoloita.


Koska uusi tila on aiempaa suurempi, myös uusille tuotteille on tilaa. Uusia tuotteita on tullut paljon ja valikoima täydentyy jatkuvasti. Nyt valikoimastamme löytyy myös aiempaa enemmän vaatteita sekä naisille että lapsille. Valikoimamme koostuu sekä paikallisten että muualta Suomesta olevien muotoilijoiden ja käsityöläisten uniikeista ja piensarjatuotteista. Haluamme tarjota yksilöllisiä, kotimaisia ja useimmiten käsityönä valmistuttuja 'lähituotteita', joiden valmistuksessa on huomioitu niin eettisyys kuin ekologisuuskin, sekä paikallisille asiakkaille että matkailijoille. Tervetuloa tutustumaan runsaaseen ja laadukkaaseen valikoimaamme!Ps. Synttäri- ja avajaispäivän kunniaksi annamme -10 % alennuksen kaikista tuotteista kun ostosten summa ylittää 50 €. Tarjous on voimassa vain synttäri- ja avajaispäivän 2.6.2014.
13.2.2014
Nyt on aika ilmoittautua kevään työpajoihin!Kevään työpajojen aloitus lähestyy. Olemme paivittäneet työpajasivumme jo jonakin aikaa sitten ja ottaneet ilmoittautumisia vastaan, mutta paikkoja löytyy vielä. 

Pienen tauon jälkeen työpajakalenteristamme löytyy taas suosittuja hopeakursseja. Hopea I -kurssilla koruja, ja muitakin esineitä, valmistetaan kylmätekniikoin. Hopea II puolestaan on juotoskurssi, jossa on mahdollisuus oppia myös kivien istuttaminen. Hopeakurssit täyttyvät nopeasti, mutta muutama paikka on vielä jäljellä. Ylläolevissa kuvissa on aiempien hopeapajojen oppilastöitä.

Hopeakurssien lisäksi tarjolla on myös erilaisia tekstiilimateriaaleihin ja -tekniikoihin sekä sisustustuotteisiin keskittyviä pajoja. Käytettävillä tekniikoilla ja valmistettavilla tuotteilla on uutuusarvonsa, eli pajat tarjoavat innostavaa opittaavaa myös kokeneillekin tekijöille. Kuitenkaan aloittelijoiden ei pidä säikähtää tästä ;) osaavat ohaajamme pystyvät ottamaan huomioon jokaisen oman osaamistason. Kaikki pajat poikkeavat toisistaan tekniikoiltaan ja  tuotteen valmistuksen aikana kiinnitetään huomiota asioihin, jotka takaavat laadukkaita ja toimivia lopputuloksia. 

Tekstiilipajat on suunniteltu niin, että tekniikan opittuaan, pajan jälkeen tuotteiden valmistus on mahdollista myös kotioloissa. Materiaaleja ja välineitä voidaan hankkia omaan käyttöön kotiin yhteistilauksena, eivätkä pajat vaadi aiempaa kokemusta käytettävistä tekniikoista.

Työpajojen sisällöt, aikataulut, hinnat ym. löydät 'Työpajamme' -sivulta.
Tule oppimaan uutta ja innostumaan!2.12.2013
Design HALO -pop uppia mainoassa joulun ajan


Mainoa DESIGN SHOPiin rakentuu joulukuun ajaksi muotoilua ja taidetta tarjoava pop –up myymälä designHALO. Tuotteiden tekijät ovat Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan vasta valmistuneita tai valmistumisen kynnyksellä olevia opiskelijoita. Tuotteiden valmistuksessa on pidetty mielessä tuleva joulu, joten lahjalöytöjä itselle ja vieressä olevalle on luvassa; asusteita, vaatteita, koruja, kortteja sekä sisustuotteita ja taidetta. Tapahtuman tekee erityiseksi sen luonne. Suurin osa tuotteista on ensimmäistä kertaa myynnissä, jotkin ihan ainutkertaisesti.Tapahtuma on rakennettu yhteisellä energialla. Jokaisen osallistujan vahvuusalueet ja kiinnostuksenkohteet ovat tulleet hyödynnetyiksi. Yhteistyössä on voimaa! Itsekseen suunniteltujen ja toteutettujen tuotteiden joukossa on myös erilaisilla kokoonpanoilla aikaan saatuja tuotteita.DesignHALON avajaiset maanantaina 2.12.2013.

klo 10–17.30. Pientä tarjottavaa koko päivän ajan.

Klo 18.00–20.00. Tuotteiden tekijät paikalla.

Tervetuloa!

mainoa DESIGN SHOP, Rovakatu 40

Ps. Pidensimme aukioloaikojamme näin joulun alla, lisäksi jouluun asti olemme auki myös sunnuntaisin. Avoinna siis ma-pe 10-17.30 ja la-su 10-15, suljettu 6.12., 24.-26.12. ja 1.1.

Joulunpyhien jälkeen palaamme taas normaaleihin aukioloaikoihimmme ma-pe 11-17 ja la 11-14.    
10.10.2013
Havuja ja havahtumisia - 
Galleria 5:n kutsunäyttely Oulussa 16.10.-3.11.2013
Havuja ja havahtumisia / Irma Annanpalo ja Juhani Tuominen
Galleria 5: kutsunäyttely / Oulu / 16.10. – 3.11.2013

 
Puu pitää myös tuntea

 
Puu on ollut pitkään muotoilija Irma Annanpalon töiden keskeinen materiaali. Näyttelyn teosten
teemana ovat puun sävyt, ilmeet ja tunnelmat puulajien vaihtuessa. Kaikki näyttelytöissä
käytetyt puut ovat kasvaneet joko omalla pihalla, saatu lahjoituksina tai ostettu ystäviltä,
tuttavilta ja sukulaisilta, joiden pihapiireissä ne ovat kasvaneet. Suurin osa puista on peräisin
Rovaniemeltä vain muutamien kilometrien säteiltä Irma Annanpalon työhuoneelta.


Annanpalo näyttelytyöt koostuva kolmesta teoskokonaisuudesta, Puuryijyistä, La Pedrera
-installaatiosta ja Kahvelissarja-kokonaisuudesta. Puuryijyissä puu näyttäytyy sekä ulkoa että
sisältä. Kaksiosaiset ryijyt koostuvat niin puun ulkoisista tunnistettavista osista, lehdistä tai
havuista, kuin myös puuaineksesta.


La Pedrera -installaatio koostuu 102 puisesta osasta, jotka on valmistettu kahdeksasta eri
puulajista. Teos lainaa orgaanisen muotokielensä Antoni Gaudin Casa Mila -rakennuksen
yksityiskohdasta osin toistaen sitä uudessa yhteydessä, toisesta materiaalista, toisessa ajassa.
Kokonaisuus näyttäytyy installaationa, yksittäisellä kokonaisuudesta irrotetulla osalla taas voi
nähdä myös funktion.


Kahvelisarja-teoksessa yksittäisellä osalla on selvä funktio – haarukka. Varhaisissa, Lähi-Idässä
ennen vuotta 1000 esiintyneissä haarukoissa oli vain kaksi piikkiä ja ne olivat suoria.
Keskiajalla, kun haarukka alkoi yleistyä Euroopassa, sitä pidettiin epäilyttävänä välineenä, sillä
se muistutti paholaisen hankoa. Kuudestatoista eri puusta valmistetut haarukat toistavat samaa
muotoa olematta kuitenkaan samanlaisia. Kahvelisarja-teoksessa korostuu myös kosketus –
puu pitää myös tuntea.Maalauksia voi myös kuunnella


Taidemaalari Juhani Tuomisen maalaukset ovat turkkilaisen hautarakennuksen türben
sisäkuvia, ovat olleet sitä jo runsaan neljännesvuosisadan ajan. Tässä näyttelyssä maalaukset
keskittyvät kuvaamaan hautarakennusten kuvitelluille seinille heijastuvia Istanbulin kaupungin
arkisia värejä ja valaistuksia, hiljaisten tilojen sisäänsä sieppaamia hetkiä, ehkäpä jonkinlaista
arjen pyhyyttä.


Myös äänimaailma – ympäristön omat äänet ja musiikki – on maalauksissa läsnä. Niin udin
(arabiluutun) ja tanburin viipyilevä ja mietiskelevä sointi kuin ison kaupungin syrjäisempien
kortteleiden äänimaisema.


Juhani Tuomisen maalaukset yhtä kookasta teosta lukuun ottamatta on tehty Istanbulissa
kolmen viime vuoden aikana. Maalaukset ovat akryylimaalauksia, osittain myös kollaaseja
paperille, puulle tai kankaalle.


Irma Annanpalo on Rovaniemellä asuva ja työskentelevä muotoilija, TaM, joka oman tuotantonsa lisäksi työskentelee mainoa DESIGN SHOPin yrittäjänä. Juhani Tuominen on Rovaniemellä asuva ja työskentelevä taidemaalari ja Lapin yliopiston kuvataiteen emeritusprofessori.Lisää informaatiota:


Irma Annanpalo
irma.annanpalo@gmail.com
040 717 51


Juhani Tuominen
juhani.tuominen@ulapland.fi
040 592 7218

7.8.2013
Syksyn ja alkutalven työpajat ovat nyt saatavilla!

Tulevan syksyn ja alkutalven työpajat ovat nyt saatavilla ja ilmoittautumisaika niihin on alkanut! 

Pajat painottuvat tällä kertaa erilaisiin tekstiilimateriaaleihin ja -tekniikoihin sekä  sisustustuotteisiin. Käytettävät tekniikat ja valmistettavat tuotteet poikkeavat kaikissa pajoissa toisistaan. Tuotteen valmistuksen aikana kiinnitetään huomiota asioihin, jotka takaavat laadukkaita ja toimivia lopputuloksia. 

Käytettävät tekniikat ja materiaalit ovat sellaisia, että tekniikan opittuaan pajan jälkeen tuotteiden valmistus on mahdollista myös kotioloissa. Materiaaleja ja välineitä voidaan tarvittaessa hankkia yhteistilauksena pajan päättyessä. Pajat eivät vaadi aiempaa kokemusta käytettävistä tekniikoista. Samoin työvälineet ja laitteet, kuten vaikkapa ompelukoneen käyttö, harjoitellaan tarvittaessa perusteista lähtien. 

Tarkemmat tiedot työpajojen sisällöistä, aikatauluista ja hinnoista löydät 'Työpajamme' -sivulta.
Tervetuloa oppimaan uutta tai palauttamaan mieleen aiemmin opittua ja innostumaan luovasta suunnittelusta ja käsillätekemisestä!
4.7.2013
Tuleva syksy tuo mainoaan uusia työpajoja!


Jo tututuksi tulleet tekniikat ja tuotteet saavat rinnalleen 
mielenkiintoista jatkoa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista käsillä tekemisen parissa. Luvassa on muun muassa omien valokuvien vedostamista kankaalle, kankaankuvioimista ruokakaapista löytyvillä aineksilla tai lämmössä kohoavalla värillä. Myös mehumaija laitetaan porisemaan, mutta tällä kertaa stabiloinnin sijaan itse suunnitellun painokuvion kiinnittämiseksi villaan. Mielenkiintoisilla tekniikoilla työstetyistä materiaaleista valmistettavat uutuusarvoa kantavat tuotteet palkitsevat aherruksen.

Uusien mainoassa järjestettävien pajojen lisäksi mainoa jalkautuu ulos tutuista pajatiloistamme. Pajatoimintaamme on räätälöity erilaisille ryhmille soveltuvaksi:

yhdessä
TYÖYHTEISÖLLE SUUNNATTU PAJA
Toteutamme Rovaniemellä sijaitsevalla päiväkodilla pajan, jossa ohjaamme seinätekstiilin suunnittelun ja toteuttamisen. Suunnittelemme teoksen, toteutamme ja viimeistelemme sen ripustuskuntoon yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa.

käsillä tekemisen juhlaa
JUHLAPAJA

Järjestämme pajoja myös yksityisille ryhmille. Elokuussa vuosia täyttävä rovaniemeläisnainen juhlii merkkipäiväänsä juhlavieraiden kanssa valmistaen koruja mainoan tarjoamassa ohjauksessa.

know-how
TURISTEILLE SUUNNATTU PAJA
Lisäksi järjestämme pajan, jossa turistimme saavat kosketuksen perinteiseen suomalaiseen käsillä tekoon.

Uuden työpajalistan aikatauluineen esittelemme loppukesän aikana ja ensimmäiset työpajat alkavat elokuussa. Nyt on oiva aika toiveille pajojen sisällöistä, ajankohdista tai yleisesti pajoihin liittyvistä asioista. Voit jättää kommenttisi alle, jättää viestin ota yhteyttä -sivullemme, lähettää sähköpostia osoitteeseen tyopajat at mainoa.fi tai soittaa numeroon 045 110 1069. 

Toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan, pysykää linjoilla!

Keskiviikko 29. toukokuuta 2013

mainoan Tähtihetki - 

mainoa DESIGN SHOP täyttää 5 vuotta!Lauantaina 1.6.2013 juhlitaan ylioppilaita ja valmistuneita, mutta myös mainoan 5-vuotissyntymäpäivää.

Viisivuotispäivämme on Tähtihetki! Työpajahuoneessamme on aukioloaikojen puitteissa päivän ajan (klo 11-14) non-stoppina paperitähti-työpaja, jossa voi veloituksetta käydä opettelemassa kolmiulotteisten tähtien taittelua. Tekniikan opittuaan tähtiä on helppo tehdä lisää kotona. Tarjolla on myös Tähtihetki-teeman mukaista pientä purtavaa.

Viidessä vuodessa mainoan asema on mukavasti vakiintunut sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Olemme olleet todella iloisia siitä, että mainoasta on muodostunut erityisesti japanilaisten turistien suosima putiikki.

Viiteen vuoteen on mahtunut paljon: Uusia ihmisiä eli mukavia asiakkaita, monet heistä on kanta-asiakkaita, jotka tuntuvat uudelleen tullessaan jo vanhoilta ystäviltä ja tuttavilta, sekä hienoja yhteistyökumppaneita hienoine tuotteineen. Viisi vuotta on tuonut tullessaan myös uusia näkökulmia, uusiin asioihin tarttumista ja uuden oppimista. Toki siihen mahtuu myös pitkiä iltoja, yrityksen ja perheen arjen yhteensovittelua, joskus myös vääriä valintoja, mutta kaiken kaikkiaan työ on ollut varsin innostavaa ja viisi vuotta on mennyt todella nopeasti.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Tämän hetken suurin satsauksemme kohdistuu työpajojen kehittämiseen. mainoassa työskentelee tällä hetkellä taiteen ylioppilas, artenomi AMK Ulla Autio, jonka työnä on kehittää työpajoihimme sekä uusia sisältöjä uusille kohderyhmille. Tästä kerromme tarkemmin lähiaikoina omana juttunaan.

Myös liikkeen toimintaa kehitetään jatkuvasti. Tuotevalikoimaa päivitetään ja uusia tuotteita ja yhteistyökumppaneita tulee koko ajan. Lähiaikoina tulemme laajentamaan valikoimaamme erityisesti lapsille suunnattujen tuotteiden osalta. Myös sekä aikuisten että lasten vaatteiden valikoimaa tullaan kasvattamaan. Uusia tuotteita saapuu viikoittain, kannattaa pistäytyä katsomaan. Lisäksi satsaamme parhaillaan merkittävästi ulospäin vähemmän näkyvään, mutta toiminnan laatua kehittävään yritystoimintojen sähköistämiseen.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista viidestä vuodesta!
Tervetuloa juhlistamaan 5-vuotissyntymäpäivää kanssamme lauantaina 1.6.2013 klo 11-14!
Maanantai 6. toukokuuta 2013
Kaikki Uoma Designin korut tarjouksessa 
koko toukokuun ajan
Toukokuu on juhlien aikaa. Kuun alussa vietetään Äitienpäivää ja kuun loppu on ylioppilaiden ja valmistuvien juhlaa. 

Uoma Designin mallistoon kuuluu lappilaisen kulttuurin ja luonnon inspiroimia yksilöllisiä, käsintehtyjä hopeakoruja äideille ja tyttärille. Osa koruista on valmistettu kierrätetyistä pöytähopeista, osa on myös höystetty jalo- ja korukivillä. Valikoimasta löytyy niin korvakoruja, riipuksia, sormuksia, rannekoruja kuin rintaneulojankin.  

Uoma Designin yrittäjä on Rovaniemellä toimiva kultaseppä, muotoilija Piia Södergård, joka on myös ohjannut meillä mainoassa lukuisia hopeatyöpajoja. 

Kaikki Uoma Designin korut ovat -10 % alennuksessa koko toukokuun ajan. Koruja voi myös tilata esimerkiksi omasta, tai vaikkapa mummon vanhasta, lusikasta tehtynä.

Perjantai 13. toukokuuta 2013

mainoa japanilaisilla TV-kanavilla
Vappu on takana ja viimeiset lumiläiskät häviävät lähes silmissä. Olemme olleet kuluneen talven aikana mukavasti esillä parilla japanilaisella TV-kanavalla. Oheinen kuvankaappaus on 10 miljoonan katsojan NihanTV -kanavalta. Tämän talven aikana japanilaisvieraita olikin ennätysmäärä, kiitokset siitä kuuluu sekä TV-ohjelmille että poikkeuksellisen näyttäville revontulille. 

Tästä on hyvä jatkaa kesää kohti, ensi viikolla näkynee jo ensimmäiset keväänvihreät väriläiskät. Kesää odotellessa päivitämme tietysti myös tuotevalikoimaamme kesäisemmäksi, uutuuksia tulee viikottain.