mainoa DESIGN ®mainoa DESIGN® on jo kahdettatoista vuotta toimivan rovaniemeläisen mainoa CRAFT & DESIGN:in, omien tuotteiden rekisteröity tuotemerkki - kotimainen brändi, jonka tuotteet valmistetaan vastuullisesti laadukkaista materiaaleista käsityönä Rovaniemellä. 

Tuotteiden ammattimainen valmistus ja laadukas design kestävät aikaa ja käyttöä. mainoa DESIGN® -tuotteet ovat saaneet nimensä Lapin tuntureiden ja muiden paikannimien mukaan, kuten esimerkiksi Ailigas tai Kaldoaivi, mikä kertoo niiden pohjoisesta alkuperästään. 

mainoa DESIGN® -tuotteisiin kuuluu tällähetkellä lähinnä puusta valmistettuja lehtikullattuja tai -hopeoituja koruja. mainoa DESIGN® -korut ovat todellisia lähituotteita: Kaikki käytetty puumateriaali on kasvanut vain muutamien kilometrien säteillä valmistuspaikastaan joko tekijänsä, tai hänen ystäviensä ja sukulaistensa pihapiireissä ja lähimetsissä.

Kuvien mainoa DESIGNin korut on alunperin suunniteltu keväällä 2018 Suomen käsityön museon mainoa POP UP -kutsunäyttelyyn, josta lähtien ne ovat olleet tuotannossa.